Min drøm

  •  
  • 191
  • 1
  • 1
  • Norwegian 
Mar 4, 2013 06:42
Min drøm

Jeg ønsker å trekke tegneserier. Jeg er allerede 30 år gammel, så jeg vet ikke hvis jeg vil være i stand til å gjøre noe.

Jeg planla tre fortellinger.

I øyeblikket jobber jeg hovedsakelig på en fortelling om wrestling at jeg vil legge på nettet som tegneserier. Det er tittelen Rough Dream.
Med denne fortelling, mitt mål er å vise det øyeblikket når en ung drømmeren vender den harde virkeligheten for å følge hans egne ambisjoner (her betydningen av den i overskriften). Brian, hovedpersonen i denne fortellingen er en fremadstormende wrestler og, tillitsfulle sitt eget talent, han øve siden han var 8 år gammel. Men når han tiltrer i en verdensomspennende wrestling-forbund, Han vil oppdage at livet til en pro-wrestler er ikke alle godteri og bomull som han forventet.
Jeg plassert denne fortelling i den pro-wrestling verden fordi jeg opprettet brian i en tid hvor jeg fulgt WWE wrestling, og Wrestlemania match hvor Undertaker og Triple H kjempet mot hverandre. og hvor Taker kollapset etter hans seieren inspirert meg. Ofte virker det fans anser ikke wrestlers som menneske og tro at hver gang de blir skadet er bare en "jobb".
I min tegneserien Jeg vil vise hvordan det i hver eneste match, en wrestler kan bli skadet, selv på det punktet å risikere livet. Karakter utvikling er også et viktig aspekt av Rough Dream.

I min avatar Brian, den hovedpersonen.