Говорящий блог (Welcome to my audioblog)

  •  
  • 712
  • 4
  • 6
  • Russian 
Jan 11, 2014 08:43 audioblog blog traveling
Я путешественник, гражданин мира. В данный момент у меня не дома и нет домашнего компьютера с большим экраном. У меня только мини-лэптол и свой
This article in Russian tells about my audio blog that I am maintaining from the road when traveling. You are welcome to check it out at timwalks.tumblr.com

Самсунг-смартпхоне. Я гуляю по дорогом таскя коляску, сплю в лесу в своем палатке, или тогда кэмпинг-сайте, иногда в домах друзей или молодёжных гостелях.
Я коляске у меня солярныхй панель, для того что производить питание для телефона и лэптопа. Я общаюсь с друзями и родственниками, даже с мамой, через фейсбоок, ВК, э-майл или скайп. Для того связь с интернетом - мне очень важен.
Из-за того, что у меня зрение плохое, ине трудновато писать так много, как я хочу. Поэтому я веду аудиоблог. Я могу послать в нём саписи прямо из своего мобиьльнего телефона. Я записиваю и на финском или на английском языке - иногда и на русском.
Кому интересно, пожалуйста смотрите и послушайте в timwalks.tumblr.com
Записи будут даже на сайте Вконтакте.
Olen matkustelija, maailman kansalainen. Tällä hetkellä minulle ei ole kotia eikä kotitietokonetta, jossa olisi iso näyttö. Minulla on vain mini-laptop ja Samsung-älypuhelimeni. Minä kuljen pitkin teitä raahaten kärryä, nukun metsässä teltassani, tai sitten leirintäalueilla, joskus ystävien taloissa tai hostelleissa.
Kärryssäni minulle on aurinkopaneeli sitä varten, että voisin tuottaa virtaa puhelimelle ja läppärille. Pidän yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin, myös äitiin, Facebookin, vk.com:in, sähköpostin tai Skypen välityksellä. Sen takia internet-yhteys on minulle tärkeä.
Koska minulla on huono näkö, minun on melko vaikea kirjoittaa niin paljon kuin haluaisin.
Siksi minä pidä yllä ääniblogia. Voin lähettää siihen äänitteitä suoraan matkapuhelimestani. Niitä on sekä suomeksi että englanniksi, joskus myös venäjäksi.


Jos kiinnostaa, voit katosa blogia osoitteessa timwalks.tumblr.com
Myös vkontaktessa minulla on sivu. .
Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app