Flera anledningar till att du borde bo på ett vandrarhem

  •  
  • 25
  • 1
  • 1
  • Swedish 
Aug 6, 2019 03:09
Flera anledningar till att du borde bo på ett vandrarhem

1. Du kan spara pengar. Priset är viktigt. Särskilt om du åker från Ryssland till Finland eller Sverige: tyvärr är Skandinaviska länder dyra för oss. Till exempel: jag har varit i Helsingfors flera år sedan och betalade nära 100 euro per natten i ett hotell. Förra året har jag betalat bara 25 euro för ett vandrarhem.
2. Du kan träffa intressanta människor ifrån hela världen. Vandrarhem erbjuder en fin möjlighet att bekanta sig med olika människor och att kommunicera med de. Du kan lära dig många nya saker.
3. Du kan dricka kaffe/te när som helst på dagen utan att gå på restaurangen. Som regel finns det ett kök i varje vandrarhem. Så kan du laga mat på egen hand. Det kan vara viktigt om du har allergier eller diet.
4. Vanligtvis ligger vandrarhem i centrum. Därför kan du spara tid också, eftersom många sevärdheter finns där i närheten.
5. Mest av allt tycker jag vandrarhem eftersom de är alla olika. Förrförra året har jag varit i Polen och stannade på ett dyrt hotell. Det var jättetråkigt! Allt var vitt och grått. Jag minns inte ens det här namnet.
Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app