språk, languages, kielet, lenquajes

  •  
  • 52
  • 0
  • 1
  • Swedish 
May 12, 2019 16:54

Jag gillar att lära språk och har lärt spanska (ett år) och franska( jätte lite) och engelska och svenska( 2 eller 3 år, såklart nu). På senare tid börjar jag att ta finska kursen på universitet också.

Jag förenar med engelska för svenska. Svenska och engelska är liknande så det är mer lätt att studera än gor med japanska. Men studerar spanska med engelska är svårt för mig. Så jag studerade spanska med japanska. Spanska och japanska är jätte olika, men ibland finns det samma grammatik!
Nu studerar jag finska att förenar med japanska och svenska. Det är lätt att lära med japanska om grammatik, men det är lätt med svenska om ord. Jag tycker att jag borde göra med bara ett språk eftersom jag ska vara förvirra, men jag vet inte vilket är bättre..

Lär många språk är intressant och roligt! Men jag recommederar inte att lära många språk samtidigt. Den här är ett problem som jag har också.. Jag vill göra det så jag gör, men jag är ibland förvirra. Det finns många språk på min hjärna när jag vill säger någon på ett språk.
Till exempel. Jag borde säga "I want to buy sandwiches" när jag vill säga" Jag vill köpa smörgås" på engelska. Men jag tänker på liknande "Jag want compro sandwiches" på min hjärna... ( compro är spanska)

Men Jag vill lära och tala mer språk i framtiden för känner mer om världen!!