Mit arbejde

  •  
  • 191
  • 0
  • 2
  • Danish 
Jan 13, 2016 18:33
Jeg arbejder som energi konsulent her i Danmark. Mine klienter bliver solar energi firmær i nordamerika. Jeg er selvstændig og før jeg kom til Danmark, arbejdede jeg med mine klienter hvornår boede i Canada. Heldigt for mig, kan jeg arbejde hvor nogensinde der er en internetforbindelse.

Jeg er glad for mit job, fordi arbejder jeg hjemmefra og har mine egne timer. Heldigt for mig, mine klienter er 6 timer bag mig, så kan jeg går til danske klasser om formiddagene og arbejder om aftener. Jeg er også ikke glad for mit job, fordi mit arbejde er modstrid med den mængde arbejde, jeg får. Så jeg er også på udkig efter et nyt job her i København. Det er den liv af en konsulent.
I work as an energy consultant here in Denmark. My clients are solar energy companies i North America. I am self employed and before i came to Denmark, I worked with my clients when I lived in Canada. Lucky for me, I can work where therr is an Internet connection.

I am happy for my job because i work fron home anf have mt own hours. Lucky for me, my clients are 6 hours behind me, so I can go to Danish class in the mornings and work in the evenings. I also not happy for my job because my work is inconsistent with the amount of work I get. So I'm also looking for a new job here in Copenhagen. It's the life of a consultant.
Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app