Å lese for barn

  •  
  • 175
  • 0
  • 1
  • Norwegian 
Jul 24, 2015 11:23
Å lese for barn
Hvorfor er det viktig å lese for barn? Hvilke de positive sider har det? Skulle alle foreldre lese for barn? Lurer vi på hvor stor påvirkning har det å lese for barn? Hvor mye bidrar det til barneutvikling? Jeg synes alle skulle tenke litt over de spørsmålene.
I disse dager foreldre er opptatte av karriere, suksess og penger. De har ikke så mye fritid for å tilbringe den med barna sine. Men det virker ikke så vanskelig å lese litt for unge hverdag. Noen minutter er det nok og det gir så mange fordeler.
I eventyrer møter vi mange ulike vesener. Barna er nødt til å forestille seg hvordan de overnaturlige vesenene ser ut. I tillegg utvikler de også sinnet og hukommelse. Dessuten har de en fantastisk mulighet til å lære mange nye ord og uttrykk. Barna kan oppdage verden på en spennende måte. Å lese for barn gjør de klokere og de blir vante til å uttrykke seg på mange måter. Vi kan ikke glemme at å lese for barn først og fremst er en fantastisk anledning for foreldrene til å tilbringe tid med barna sine. De, alle sammen kan oppdage og oppleve den magiske verden, full av alle de mystiske vesen.
I eventyrene møter vi også kampen mellom det gode og det onde, på den måten viser vi barna er å leve er ikke alltid lett og det hjelper dem mye å gå ut i verden når ble de voksne.

:-)